Tânăr din Rodna, cercetat penal după ce a furat un moped

Un tânăr din Rodna s-a ales cu dosar penal după ce a furat un moped din curtea unui bărbat din Anieș, potrivit buletinului de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud. 

În dimineața de 17 iunie, un bărbat de 68 de ani, din Anieș, a sesizat faptul că în noaptea de 16 spre 17 iunie, i-a fost sustras din curtea locuinței sale un moped. În urma investigațiilor efectuate, în scurt timp, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sângeorz-Băi au depistat un tânăr de 20 de ani, din Rodna, bănuit de comiterea faptei precum și mopedul sustras. Acesta l-ar fi condus până în comuna Rodna, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În momentul depistării, tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând valoarea de 0.13 mg/l alcool pur în aerul expirat. Vehiculul a fost recuperat și restituit proprietarului de drept”, se arată în buletinul Poliției.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Sângeorz-Băi, în cadrul unui dosar penal întocmit cu privire la infracțiunile de furt în scop de folosință și conducerea unui autovehicul fără permis de conducere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!