Tânăr din Vatra Dornei, reținut după ce ar fi furat alimente și alte bunuri din mai multe magazine

Un tânăr de 20 de ani din Vatra Dornei, județul Suceava, a fost reținut pentru 24 de ore de polițiștii din Bistrița-Năsăud, acesta fiind bănuit că ar fi comis șapte furturi din magazine, informează Inspectoratul de Poliție Județean.

”Din cercetările efectuate a reieșit faptul că, în perioada septembrie – noiembrie 2023, tânărul ar fi pătruns în incinta mai multor magazine, de unde ar fi sustras alimente și alte bunuri. Prejudiciul cauzat prin comiterea faptelor a fost recuperat aproape în întregime”, se arată într-un comunicat de presă al Poliției.

La data de 15 martie, polițiștii Biroului de Investiții Criminale Bistrița l-au identificat pe tânărul de 20 de ani din Vatra Dornei bănuit de comiterea faptelor și l-au reținut pentru 24 de ore.

La aceeași dată, acesta a fost prezentat procurorului de caz din cadrul Parchetului de lângă Judecătoria Bistrița, care a dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Polițiștii Biroului de Investiții Criminale din cadrul Poliției Municipiului Bistrița continuă cercetările în acest caz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *