Tânăr fără permis, prins la volanul unei mașini care rula cu viteza de 119 km/h

Deși nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, un tânăr de doar 18 ani din Josenii Bârgăului a fost depistat de polițiști în timp ce conducea o mașină prin localitatea Unirea. Aparatul radar a indicat că mașina condusă de tânăr rula cu viteza de 119km/h pe un sector unde limita era de 50 de km/h.

La data de 3 februarie, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Bistrița au surprins cu aparatul radar, în Unirea, un autoturism care se deplasa cu viteza de 119 km/h pe un sector de drum cu viteza limitată la 50 km/h. Acesta nu a oprit imediat la semnalele efectuate de către polițiști, continuându-și deplasarea pentru încă aproximativ un kilometru, unde șoferul, un tânăr de 18 ani, din Josenii Bârgăului, a oprit brusc autoturismul și a trecut pe bancheta din spate. De asemenea, lângă autoturism a mai fost identificat un tânăr de 21 de ani, tot din Josenii Bârgăului, proprietarul autoturismului. În urma verificărilor, polițiștii au constatat faptul că șoferul de 18 ani nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Totodată, polițiștii au stabilit faptul că autoturismul i-ar fi fost încredințat spre conducere de către proprietar”, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Polițiștii Biroului Rutier au întocmit dosare penale în acest caz, atât cu privire la infracțiunea de conducere a unui vehicul fără permis de conducere, cât și pentru cea de încredințare a unui vehicul unei persoane care nu deține permis de conducere. Oamenii legii continuă cercetările.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *