Tânăr fără permis și sub influența alcoolului, implicat într-un accident produs la Romuli

Un tânăr fără permis și sub influența alcoolului a fost implicat, duminică seara, într-un accident rutier produs la Romuli, fiind rănit și transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

La data de 3 septembrie, în jurul orei 23:45, polițiștii Compartimentului Rutier din cadrul Poliției orașului Năsăud au fost sesizați despre producerea unui accident în Romuli. La locul evenimentului, polițiștii au stabilit faptul că un ATV condus de un tânăr de 19 ani, din Romuli, a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat. Verificările efectuate de către polițiști au indicat faptul că ATV-ul implicat în evenimentul rutier nu avea aplicată plăcuța de înmatriculare sau înregistrare, acesta nefiind înmatriculat. Totodată, în urma testării cu aparatul etilotest a tânărului a reieșit faptul că acesta se afla sub influența alcoolului, rezultatul fiind de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat. Verificările au indicat și faptul că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea conducătorului, acesta fiind transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii din cadrul Poliției Orașului Năsăud – Compartiment Poliție Rutieră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!