Tânăr reținut după ce și-ar fi lovit tatăl cu un levier. Bărbatul a decedat

Un tânăr de 21 de ani din localitatea Monor a fost reținut pentru 24 de ore de polițiști, el fiind bănuit că i-ar fi aplicat tatălui său mai multe lovituri cu un levier, cel din urmă decedând.

În seara de 9 octombrie, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița au fost sesizati, prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că un barbat de 49 de ani din Monor a fost găsit inconștient, de către soția acestuia, în curtea imobilului în care locuiește. În urma intervenției la eveniment a fost constatat decesul persoanei de către un echipaj al Ambulanței. Din investigațiile efectuate de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale în timpul nopții, a rezultat că între bărbatul de 49 de ani și fiul acestuia, un tânăr de 21 de ani, ar fi izbucnit un conflict spontan, iar tânărul i-ar fi aplicat mai multe lovituri, cu un levier metalic, tatălui său„, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Tânărul a fost luat în custodia polițiștilor și condus la audieri. Având în vedere cele rezultate din primele verificări, a fost sesizat Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud care a preluat cercetările în acest caz.

Astăzi, 10 octombrie, în urma audierilor, procurul de caz a dispus reținerea pentru 24 de ore a tânărului de 21 de ani, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie, raportat la infractiunea de omor.

Acesta urmează să fie prezentat Tribunalului Bistrița-Năsăud în vederea arestării preventive.

ACTUALIZARE

Tribunalul Bistrița-Năsăud a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a tânărului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *