Tânără care ar fi furat un portofel în care se aflau 7.000 de lei, prinsă de polițiști

O tânără din Rodna s-a ales cu dosar penal pentru furt calificat, aceasta fiind suspectată că ar fi furat, din locuința unei femei din Șanț, un portofel în care se afla suma de 7.000 de lei, informează Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

La data de 8 februarie, în urma cercetărilor efectuate și a probatoriului administrat, polițiștii din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Sângeorz-Băi au identificat și depistat o persoană bănuită de furt. În fapt, la data de 7 februarie, o femeie din Șanț a sesizat poliția cu privire la faptul că i-a fost sustrasă suma de 7.000 de lei din interiorul locuinței. În cadrul cercetărilor desfășurate în dosarul penal constituit cu privire la infracțiunea de furt calificat, polițiștii au depistat persoana bănuită de comiterea faptei, o tânără de 23 de ani, din Rodna. Aceasta ar fi pătruns în interiorul locuinței de unde ar fi sustras un portofel în care se afla suma de 7.000 lei. O parte din prejudiciul cauzat a fost recuperat, respectiv suma de 4.200 lei, care a fost restituită persoanei vătămate”, se arată în buletinul de presă al Poliției.

Polițiștii au întocmit dosar penal cu privire la infracțiunea de furt calificat și continuă cercetările în acest caz pentru a documenta întreaga activitate infracțională.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *