Tânărul înjunghiat la Bichigiu va fi transferat la o clinică din Cluj-Napoca

 

 

Tânărul în vârstă de 18 ani din Bistrița-Năsăud care a fost înjunghiat marți dimineața de un bărbat din județul Maramureș a ajuns la Spitalul Județean de Urgență Bistrița cu multiple plăgi, starea acestuia fiind gravă. El a fost stabilizat și va fi transferat în scurt timp la o clinică din județul Cluj.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Bistrița, Camelia Strungari, ”la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Bistrița a fost adus în această dimineață un tânăr de 18 ani, din localitatea Bichigiu, cu multiple plăgi la cap, gât și două plăgi toracice profunde, care i-au penetrat plămânii. Pacientul a beneficiat de investigații medicale de specialitate, a fost stabilizat și va fi transferat cu o ambulanță la Secția Clinică Chirurgie Toracică a Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie „Leon Daniello” Cluj-Napoca”.

Reamintim că marți dimineața, în localitatea Bichigiu din județul Bistrița-Năsăud, pe fondul consumului de alcool a izbucnit un conflict între doi bărbați (un tânăr de 18 ani și un bărbat de 42 de ani) în urma căruia unul dintre ei a fost înjunghiat, subiectul fiind prezentat de Ziat de Bistrița:

Tânăr de 18 ani, înjunghiat în urma unui conflict izbucnit pe raza localității Bichigiu

Agresorul a fostprins de oamenii legii, care efectuează cercetări pentru a stabili toate împrejurările în care s-a produs incidentul.

error: Content is protected !!