Târgul de Purici revine la Bistrița cu cea de-a 10-a ediție

La sfârșitul acestei luni, la Bistrița se va desfășura cea de-a 10-a ediție a Târgului de Purici, eveniment care va avea loc în curtea Complexului Muzeal Bistrița-Năsăud.

Dragi voluntari și susținători ai Târgului de Purici, stimați cetățeni ai orașului Bistrița și ai județului Bistrița-Năsăud, sunteți gata pentru cea de a X-a ediție? Da, încet-încet, datorită și dumneavoastră, iată-ne in fața unei aniversări pe care poate nu o credeam posibilă la momentul începuturilor. Vă mulțumim și vă așteptăm în număr cât mai mare la Târgul nostru, al tuturor!”, au transmis organizatorii – Clubul Lions Bistrița.

Ediția din acest an va avea loc în perioada 28 – 30 iunie.

Cu o zi înainte de începerea târgului, pe 27 iunie, bistrițenii vor putea face donații constând în tablouri, porțelanuri, articole sportive, cărți, rechizite, gablonțuri și bijuterii, decorațiuni pentru casă și grădină sau mic mobilier. Donațiile se vor putea face în intervalul orar 12:00 – 18:00.

În perioada 28 – 30 iunie, Târgul de Purici va putea fi vizitat după următorul program:

  • 28 iunie, între orele 10:00 – 18:00
  • 29 iunie, între orele 09:00 – 18:00
  • 30 iunie, între orele 09:00 – 14:00.

Târgul de Purici este organizat de Clubul Lions Bistrița, banii adunați în urma vânzării produselor de la târg fiind utilizați pentru programele pe care clubul le derulează.

error: Content is protected !!