Tavi Ganea și George Gaftone sunt consilierii județeni ce intră în locul pro-PSD-iștilor Neia Lăcătuș + Monica Săsărman!

PNL și-a făcut ordine-n ogradă și i-a exclus din partid pe Neia Lăcătuș și pe Monica Săsărman, printr-o decizie a Biroului Politic Județean! În locul acestora, vor intra pe listă alți 2 consilieri județeni:

 

  – George Gaftone, avocat, fiul secretarei de municipiu, Floarea Gaftone și al colonelului Ioan Gaftone (încă membru PSD, fost consilier județean).

– Octavian Ganea , om de afaceri local, prezent în campania electorală a lui Traian Ogâgău, promovat pe scena politică de către Ioan Oltean.

 

Călin Sbârciu s-a dat LOVIT de PSD și s-a retras de pe listă! Vrea să rămână director la Liceul din Feldru și să NU aibă probleme cu partidul la putere  !

Pe listă s-a mai aflat și Călin Sbârciu directorul Liceului Tehnologic din Feldru, om de partid care s-a retras de pe lista de consilieri județeni. Se pare că Sbârciu NU riscă o luptă directă cu PSD-ul, din prisma funcției de director al Liceului Tehnogic Feldru.

Procedural, urmează ca demiterea lui Neia Lăcătuș și a Monicăi Săsărman să parcurgă etapele interne, după care urmează validarea lui Gaftone – Ganea.
Conform modificărilor legale, validarea celor 2 consilieri județeni este o procedură obligatorie în cadrul CJ, iar cei 2 excluși nu mai pot tergiversa înlocuirea de pe listă!

error: Content is protected !!