Taximetrist din Bistrița, prins la volan sub influența substanțelor interzise

Un taximetrist din Bistrița, bănuit că s-ar fi urcat la volanul unei mașini după ce ar fi consumat substanțe interzise, s-a ales cu dosar penal și este cercetat de polițiști, potrivit buletinului de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

”La data de 3 iulie, în jurul orei 02.15, polițiștii Biroului Rutier au oprit pentru control un autoturism care circula în regim Taxi, pe raza municipiului Bistrița. La volan a fost identificat un bărbat de 46 de ani din Bistrița, iar în urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise”, se arată în buletinul Poliției.

Polițiștii Biroului Rutier au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!