Tineri din Bistrița și Ciceu-Giurgești, reținuți pentru furt

Doi tineri, unul din Bistrița și altul din localitatea Ciceu-Giurgești, au fost reținuți pentru 24 de ore de polițiști, ei fiind cercetați într-un dosar penal întocmit de polițiști pentru furt, potrivit buletinului de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

În fapt, la data de 26 martie, un bărbat din Ciceu Giurgești a sesizat faptul că în perioada octombrie 2023-26 martie 2024, dintr-o distilerie pe care o deține, i-au fost sustrase 3 cazane din cupru în valoare de 15.000 de lei. Din cercetările efectuate a reieșit faptul că, un bărbat de 26 de ani din Bistrița și un tânăr de 18 ani din Ciceu Giurgești ar fi sustras cele trei cazane și componentele din cupru ale acestora. Ulterior, le-ar fi secționat în mai multe bucăți, iar în intervalul 20-23 martie, le-ar fi transportat în municipiul Dej, unde le-ar fi valorificat la un depozit de colectare a materialelor feroase și neferoase”, se arată în buletinul Poliției.

La data de 4 aprilie, în urma cercetărilor și probelor administrate, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Petru-Rareș au dispus reținerea pentru 24 de ore a celor doi tineri bănuiți de comiterea faptei.

Aceștia urmează să fie prezentați magistraților, în vederea luării unor noi măsuri preventive.

Cercetările în acest caz sunt continuate de polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Petru-Rareș, în vederea documentării întregii activități infracționale și participației penale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!