Tineri din București, cercetați pentru comiterea unor furturi în Bistrița

Două persoane din București sunt bănuite de comiterea unor furturi în municipiul Bistrița, pe numele lor fiind întocmite dosare penale, informează Inspectoratul Județean de Poliție Bistrița-Năsăud. 

Într-unul din cele două dosare penale este vizat un bărbat de 37 de ani, din București.

Din cercetări a reieșit faptul că, la data de 12 septembrie, cel în cauză ar fi sustras  suma de 800 de lei din incinta unei pensiuni din Bistrița. Bărbatul a fost depistat, în scurt timp, în incinta pensiunii, a fost condus la audieri și ulterior reținut pentru 24 de ore. În cursul zilei de astăzi, 14 septembrie, acesta va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistriţa, în vederea arestării preventive. Cercetările continuă în vederea documentării întregii activităţi infracţionale, în cadrul dosarului penal întocmit”, precizează IPJ Bistrița-Năsăud.

În cel de-al doilea dosar penal este cercetată o tânără de 26 de ani, tot din București.

”La data de 13 septembrie, în urma cercetărilor efectuate într-un dosar penal de furt, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Bistrița au identificat o tânără de 26 de ani, din București, bănuită de comiterea faptei. Din investigații a reieșit faptul că, în seara de 12 septembrie, aceasta ar fi sustras din incinta unui magazin din Bistrița, articole vestimentare. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate. Cercetările în acest caz sunt continuate de polițiști, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt”, mai arată IPJ Bistrița-Năsăud.

error: Content is protected !!