Tinerii bănuiți că ar fi tâlhărit un bărbat din Sărăta rămân după gratii

Cei doi tineri care sunt bănuiți că ar fi tâlhărit un bărbat din Sărăta rămân după gratii. Instanța a dispus măsura arestului preventiv în cazul lor. 

”La data de 8 februarie, Judecătoria Bistrița a dispus măsura arestului preventiv pe o durata de 30 zile fața de cei doi tineri cercetați pentru tâlhărie calificată. Cercetările sunt continuate de către poliţiştii din cadrul Biroului de Investigații Criminale pentru documentarea întregii activităţi infracţionale”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Cei doi tineri sunt bănuiți că ar fi  intrat în locuința unui bărbat din Sărata, l-ar fi agresat și i-ar fi furat o sumă de bani.

”În noaptea de 7/8 februarie, un bărbat, de 69 de ani, din Sărata, a sesizat, prin 112, faptul că două persoane au pătruns în locuința lui, l-au agresat și i-au sustras suma de 2.600 de lei. În scurt timp, polițiștii Biroului de Ordine Publică au depistat un tânăr, de 20 de ani și un minor, ambii din Sărata, bănuiți de comiterea faptei. Cei doi au fost conduși la sediul Poliției Municipiului Bistrița, pentru audieri. Cazul a fost preluat de polițiștii Biroului de Investigații Criminale. În urma investigațiilor efectuate, s-a dispus reținerea pentru 24 de ore a celor doi”, a arătat IPJ Bistrița-Năsăud.

Inițial, aceștia au fost reținuți pentru 24 de ore, iar ulterior s-a dispus măsura arestului preventiv în cazul lor.

Tineri din Sărata, reținuți; ar fi intrat în locuința unui bărbat, l-ar fi agresat și i-ar fi furat banii

 

error: Content is protected !!