”Topul Județean al Firmelor” sărbătorește 30 de ani de existență. Gală festivă pe 26 octombrie

Camera de Comerț și Industrie Bistrița-Năsăud organizează o nouă ediție a Galei ”Topul Firmelor”, eveniment în cadrul căruia vor fi premiate cele mai performante companii din județ. 

Ediția de anul acesta va avea loc în data de 26 octombrie, la Restaurant Metropolis din Bistrița, și va fi una specială, evenimentul urmând să sărbătorească 30 de ani de existență.

Ediția de anul acesta este o ocazie specială, care reunește împreună comunitatea de afaceri din județul Bistrița-Năsăud, afirmând succesul mediului de afaceri local, construit pas cu pas, în decursul atâtor ani de muncă. Gala festivă a Topului Județean al Firmelor va evidenția diversitatea și potențialul afacerilor din județ, oferind vizibilitate și oportunități de colaborare”, spun organizatorii.

În cadrul Galei vor fi premiate cele mai performante companii din județul Bistrița-Năsăud, clasamentul fiind realizat pe baza unei metodologii unice și unitare la nivel național.

Clasamentul reunește firmele care îndeplinesc criteriile de eligibilitate dintre cele care au depus bilanţul contabil pentru exerciţiul financiar 2022. Dintre acestea, sunt evidenţiate firmele care au reuşit să se claseze pe locurile I, II şi III, prin ordonarea descrescătoare a punctajului. Clasamentul este structurat pe 7 domenii de activitate (Cercetare-Dezvoltare și High-Tech; Industrie; Agricultură – Silvicultură- Pescuit; Construcții; Servicii; Comerț; Turism), 251 grupe (conform codului CAEN) și 5 clase de mărime (micoîntreprinderi, întreprinderi mici, întreprinderi mijlocii, întreprinderi mari și întreprinderi foarte mari)”, au mai precizat organizatorii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *