Treaba-i BUNĂ! Radu Moldovan încheie anul cu șampanie… după ce și-a cerut scuze de la toți pentru greșeli!

La finalul ședinței ordinare a Consiliului Județean, Radu Moldovan a oferit tuturor un pahar de șampanie!

Este un obicei al președintelui Consiliului Județean să bea șampanie alături de consilieri, cu diverse evenimente: de Crăciun, de Paști, de ziua lui. Pe rând, consilierii județeni se încolonează și închină cu președintele Consiliului Județean. Radu Moldovan îi felicită, glumește cu ei, îi sărută pe obraz sau le strânge mâna, prietenește. Atmosfera e destinsă, se schimbă glume, se ciocnesc pahare și se urează La Mulți Ani!

 

Cum au procedat consilierii PNL! Cine s-a ușcihit și cine s-a lungit la șampanie!

Ovidiu Florean, consilier local PNL a refuzat „să dea cioc” cu Radu Moldovan. Asta după ce în ultimul timp a formulat diverse interpelări la adresa președintelui CJ… fără însă a fi susținut de colegii din opoziție.

Florin Moldovan și Ioan Mureșan NU au ciocnit șampanie cu președintele CJ, pe motiv că se grăbeau. Doris Moldovan a închinat rapid și a plecat. Vasile Marc, Eugen Curteanu, Neia Lăcătuș au ciocnit un pahar de șampanie cu Radu Moldovan și după aprox. 5 minute au plecat și ei. La socializare cu președintele Consiliului Județean a rămas Monica Săsărman și consilierii ALDE.

Radu Moldovan e BĂIAT bun cu toată lumea! Opoziția face non-combat pe față, deși consilierii au intrat pe listele PNL-lui, partid de opoziție!

În plan mediatic, președintele pozează în om de rând, împăciuitor care bagă în seamă pe toată lumea și e deschis pentru a rezolva orice fel de probleme. Tocmai prin această atitudine, opoziția este dezarmată și preferă un non-combat fără a crea probleme unui președinte care controlează județul la toate palierele.

Președintele Consiliului Județean are o perioadă plină la final de an, când se împart premii, diplome, se acordă titluri de cetățean de onoare al județului. Supra-solicitat, Radu Moldovan punctează constant la imagine, încearcă să fie peste tot și se distanțiază de asocierea cu PSD, partid pe care-l conduce, deși afirmă că de fapt face administrație, NU politică!

error: Content is protected !!