Trei infracțiuni la regimul rutier, descoperite de polițiști în urma unui accident rutier

Trei infracțiuni la regimul rutier au fost descoperite de polițiști în urma unui accident rutier care a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute, potrivit buletinului de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

”La data de 15 iunie, polițiștii Compartimentului Rutier din cadrul Poliției orașului Sângeorz-Băi au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană a căzut de pe un moped pe Drumul Comunal 44 în localitatea Șanț. În apropierea locului indicat, a fost identificat un tânăr de 24 de ani, din Rodna. În urma verificărilor efectuate la locul accidentului  polițiștii au stabilit faptul tânărul nu deține permis de conducere iar mopedul implicat în accident nu este înmatriculat. Totodată, testarea cu aparatul etilotest a indicat valoarea de 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, tânărul a fost transportat la spital unde i-au fost prelevate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, se arată în buletinul Poliției.

Polițiștii au întocmit dosar penal cu privire la infracţiunile de conducere a unui vehicul sub influenta alcoolului, conducere a unui vehicul fără permis de conducere și punere în circulație sau conducere a unui vehicul neînmatriculat sau neînregistrat. Oamenii legii continuă cercetările în acest caz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!