Trei persoane arestate în urma perchezițiilor la traficanții de droguri

Trei persoane au fost arestate preventiv în urma perchezițiilor efectuate de polițiști și procurorii DIICOT la traficanții de droguri din Bistrița-Năsăud, informează Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

În urma perchezițiilor domiciliare efectuate la data de 26 septembrie, de către polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate, împreună cu procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Bistrița – Năsăud, au fost descoperite și ridicate o cultură de canabis outdoor, de aproximativ 10 kilograme masă verde, peste 400 de grame de fragmente vegetale, metamfetamină, telefoane mobile, cântare de mare precizie, precum și alte mijloace de probă. La data de 26 septembrie, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Bistrița – Năsăud au dispus reținerea a 3 persoane, pentru 24 de ore. La data de 27 septembrie, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Bistrița Năsăud a dispus arestarea preventivă a persoanelor reținute, pentru 30 de zile”, a precizat IPJ Bistrița-Năsăud.

Reamintim că, la data de 26 septembrie, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Bistrița – Năsăud, au efectuat șase percheziții domiciliare, în municipiul Bistrița și în județul Bistrița – Năsăud, într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc. S-a reținut că, pe parcursul anului 2023, o persoană bănuită, cu sprijinul altor 3, ar fi comercializat, în mod repetat, 3 – CMC (drog de mare risc). Mai multe persoane au fost conduse, pentru audieri, la sediul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Bistrița – Năsăud.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!