Trei pompieri, răniți într-un accident. Autospeciala în care se aflau s-a răsturnat pe un drum comunal dintre Feldru și Ilva Mică

O autospecială a pompierilor, care se afla în misiune și se deplasa spre un incendiu izbucnit în localitatea Ilva Mică, a fost implicată, sâmbătă, într-un accident rutier produs pe un drum comunal dintre localitățile Feldru și Ilva Mică. Trei pompieri au fost răniți ușor. 

”Astăzi, polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Sângeorz Băi au intervenit la un eveniment rutier produs pe un drum comunal dintre Feldru și Ilva Mică. Din primele date, o autospecială ce se deplasa la un incendiu semnalat în localitatea Ilva Mică a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat. În urma accidentului, trei bărbați, de 34, 26 și 20 de ani, au fost răniți ușor”, a precizat Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud, autospeciala implicată în accident este de la Stația de Pompieri Sângeorz-Băi.

La locul accidentului au intervenit echipaje medicale SMURD și ale Serviciului Județean de Ambulanță Bistrița-Năsăud, care au acordat asistență medicală celor trei pompieri. Victimele prezintă traumatisme minore și primesc asistență medicală la locul accidentului.

”Din datele pe care le avem, prezintă traumatisme și leziuni care nu le pun viața în pericol. Împrejurările producerii evenimentului sunt în curs ce stabilite de către organele abilitate”, a transmis ISU Bistrița-Năsăud.

Testarea cu aparatul etilotest a șoferului, de 34 de ani, a indicat faptul că acesta nu se afla sub influența alcoolului.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii rutieri, în cadrul unui dosar penal, urmând să fie stabilite cauzele și modalitatea producerii evenimentului rutier.

La intervenția pentru care au fost solicitați pompierii au fost direcționate imediat alte resurse de la Secția de Pompieri Năsăud (echipaje de stingere și echipaj de descarcerare). Incendiul a fost localizat la nivelul anexelor gospodărești, casa de locuit a fost protejată. În acest moment se lucrează pentru lichidarea tuturor focarelor.

error: Content is protected !!