Trei șoferi sub influența alcoolului, prinși de polițiști la volanul unor mașini

Trei șoferi aflați sub influența alcoolului au fost prinși de polițiști în timp ce conduceau mașini pe drumurile publice din Bistrița-Năsăud.

Unul dintre șoferi a fost depistat în municipiul Bistrița.

La data de 18 iulie, polițiștii Biroului Rutier au oprit pentru control un autoturism care se deplasa pe strada Drumul Cetății din Bistrița. La volan a fost identificat un bărbat de 53 ani, din Bistrița. Polițiștii au dispus testarea cu aparatul etilotest a șoferului, rezultatul indicat fiind 0,85mg/L alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Cercetările sunt continuate de către polițiștii Biroului Rutier în cadrul unui dosar penal cu privire la infracțiunea de conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Cel de-al doilea șofer a fost depistat pe Drumul Județean 172, între Figa și Beclean.

”La data de 18 iulie, polițiștii din cadrul Poliției orașului Beclean au oprit pentru control un autoturism care se deplasa pe Drumul Județean 172, între Figa și Beclean. La volan a fost identificat un bărbat de 35 de ani, din Nazna, județul Mureș. Testarea cu aparatul etilotest a șoferului a indicat faptul că acesta se afla sub influența băuturilor alcoolice, valoarea indicată fiind de 0,53 mg/L alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Cercetările sunt continuate de către polițiștii din cadrul Poliției orașului Beclean, în cadrul unui dosar penal cu privire la infracțiunea de conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, mai precizează oamenii legii.

Cel de-al treilea șofer a fost prins în orașul Sângeorz-Băi.

”La data de 19 iulie, în jurul orei 2:45, polițiștii din cadrul Poliției orașului Sângeorz-Băi au oprit pentru control un autoturism care circula pe o stradă din oraș. La volan a fost identificat un bărbat de 46 ani, din Sângeorz-Băi. Având în vedere faptul că șoferul emana halenă alcoolică, polițiștii au dispus testarea acestuia cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,73 mg/L alcool pur în aerul expirat. Cercetările sunt continuate de către polițiștii din cadrul Poliţiei oraşului Sângeorz-Băi în cadrul unui dosar penal cu privire la infracțiunea de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, mai arată Poliția Bistrița-Năsăud.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!