VIDEO: Trupul neînsuflețit al lui Toni Cârcu a ajuns acasă. Slujba de înmormântare va fi oficiată de un sobor de 16 preoți

Toni Cârcu, fratele Ancăi Cârcu, a ajuns acasă pentru ultima oară. Sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Toni Cârcu a aterizat pe aeroportul din Cluj-Napoca, de unde a fost preluat de o mașină mortuară și, în sunetul sirenelor, a fost transportat către localitatea de domiciliu, Rebrișoara, familia dorindu-și ca Toni Cârcu să fie înmormântat pe meleagurile natale.

Sicriul a fost depus la Capela Mortuară din localitatea Rebrișoara, la slujba de înmormântare, programată pentru data de 23 ianuarie, fiind așteptați să participe 16 preoți.

”Aeronava cu trupul fratelui meu Toni Cârcu a ajuns pe aeroportul din Cluj … Două autospeciale de pompieri l-au aşteptat în sunetul sirenelor … însoțind maşina mortuară de la Cluj până la Capela Bisericii din Rebrişoara, unde va fi înmormântat pe data de 23 ianuarie. Un sobor de 16 preoți va oficia slujba ...” a precizat pe o rețea de socializare Anca Cârcu.

 

Marți, 23 ianuarie, toți cei care vor să fie alături de familia îndoliată pot participa la slujba de înmormântare.

Fratele Ancăi Cârcu a decedat într-un tragic accident de mașină petrecut înainte de Crăciun în Palma de Mallorca, Spania. Toni Cârcu avea doar 36  de ani.

error: Content is protected !!