Tzanca Uraganu, Florin Salam, Monik, Jamarr, Julia şi Axinte vin la Lechința, la spectacolul ”S-au unit legendele”

Partida Romilor Pro-Europa – Sucursala Bistrița-Năsăud anunță că vineri, 12 iulie, la Lechința, va avea loc evenimentul ”S-au unit legendele”, organizat în cadrul Turneului Național ”Romi pentru România”.

”Partida Romilor Pro-Europa – Sucursala Bistrița-Năsăud are plăcerea de a anunța un eveniment extraordinar, intitulat „S-au unit legendele”, care va avea loc în data de 12 iulie 2024, începând cu ora 18:00, la Piața Agroalimentară din Lechința. Evenimentul face parte din ”Turneul Național 2024 Romi pentru România”, care promovează cultura și tradițiile romilor. Pe scenă vor urca artiști de renume, precum: Florin Salam, Tzanca Uraganu, Monik – Trupa Angels, Jamarr, Julia – Trupa Sexxy, Axinte de la Vacanța Mare. Acest eveniment aduce împreună legende ale muzicii românești și este destinat tuturor celor care doresc să se bucure de o seară plină de energie, muzică și distracție. Accesul va fi gratuit, iar organizatorii asigură o atmosferă prietenoasă și sigură pentru toți participanții.”,se arată într-un comunicat de presă al organizatorilor.

Prin acest eveniment, Partida Romilor Pro-Europa – Sucursala Bistrița-Năsăud își propune să promoveze cultura romă și să aducă împreună oameni de toate vârstele pentru a celebra diversitatea și tradițiile noastre comune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!