Ultimele zile în care se mai fac înscrieri în concursul ”Bistrița Verde”

Primăria Bistrița anunță că au mai rămas doar câteva zile în care se mai pot face înscrieri în concursul ”Bistrița Verde”, perioada limită fiind 31 august.

Astfel, persoanele și asociațiile de proprietari se pot înscrie până la această dată la una din cele 3 secțiuni ale concursului:

  • „Cea mai frumoasă grădină cu flori aferentă casei de locuit”,
  • „Cel mai frumos balcon cu flori”
  • „Cea mai frumoasă grădină cu flori aferentă blocurilor de locuințe”.

Înscrierea se poate face fie prin transmiterea formularului de înscriere la adresa bistritaverde@gmail.com, fie completându-l la sediul Primăriei Bistrița de pe strada Gheorghe Șincai, nr. 2 – Centrul de Relații Publice.

În perioada 1 – 15 septembrie se desfășoară votul on-line, la toate cele trei secțiuni.

”Pentru a putea participa la votul on-line trebuie să utilizați aplicația mobilă 𝑖𝑅𝑒𝑝𝑜𝑟𝑡 𝐵𝑖𝑠𝑡𝑟𝑖𝑡̦𝑎, care se poate descărca din App Store și Magazin Play. După instalarea aplicației pe mobil, e necesar să vă creați un cont pe această platformă, să vă autentificați și să accesați secțiunea „Consultare publică”. Aici veți avea posibilitatea, începând din 1 septembrie 2022, să vă exprimați prin vot părerea cu privire la „cele mai frumoase…” din cadrul celor 3 secțiuni. Fiecare persoană poate vota o singură dată pentru fiecare secțiune”, explică Primăria Bistrița.

Votul cetățenilor reprezintă 25 % din valoarea punctajului final, iar nota comisiei de evaluare reprezintă 75% din punctajul final.

Pentru fiecare secțiune de concurs sunt alocate trei premii:

  •  premiul I – 500 lei;
  •  premiul II – 250 lei;
  •  premiul III – 150 lei.

Vă așteptăm, așadar, în perioada 1 – 15 septembrie 2022, pe aplicația mobilă iReport Bistrița, secțiunea „Consultare publică”, pentru a aprecia, prin votul dumneavoastră, cele mai frumoase grădini și balcoane cu flori înscrise în concurs”, mai completează municipalitatea.