FOTO: Un autoturism și o ambulanță, implicate într-un accident rutier produs la Șieu-Măgheruș. Trei persoane, rănite

Un autoturism și o autosanitară din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Bistrița-Năsăud au fost implicate, sâmbătă, într-un accident rutier produs în localitatea Șieu-Măgheruș. În urma evenimentului rutier au rezultat trei victime.

La fața locului au fost direcționate un echipaj de descarcerare, două echipaje de prim ajutor și echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD.

Potrivit datelor comunicate de SAJ Bistrița-Năsăud, autosanitara transporta o pacientă la Institutul Regional de Gastroenterologie și Hepatologie Cluj-Napoca.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud a menționat că în accident au fost implicate cinci persoane, trei dintre acestea având nevoie de îngrijiri medicale.

Cinci persoane au fost implicate în accidentul rutier, dintre care trei (medicul, asistentul medical care încadrau ambulanta și pacientul) au nevoie de îngrijiri medicale, acestea sunt conștiente și cooperante. Toate cele trei victime au fost transportate la UPU SMURD Bistrița pentru investigații medicale suplimentare”, a transmis ISU Bistrița-Năsăud.

Totodată, conducerea SAJ Bistrița-Năsăud a transmis: ”Azi, 20.01.2024, în jurul orei 14:50, o ambulanță C2 a SAJ Bistrița-Năsăud, care derula un transfer de urgență a unei paciente la Institutul Regional de Gastroenterologie și Hepatologie Cluj-Napoca, a fost implicată într-un accident rutier în localitatea Șieu-Măgheruș. Din accident a rezultat rănirea pacientei, a medicului șef de echipaj și a asistentului, dar toți trei sunt conștienți, cooperanți, aparent fără leziuni care să le pună viața în pericol. Cei trei au fost evacuați la UPU pt investigații de specialitate. La prima evaluare, cei doi șoferi implicați în accident, nu prezintă leziuni”.

Polițiștii intervin și ei în zonă și efectuează cercetări pentru a stabili toate împrejurările în care s-a produs accidentul.

ACTUALIZARE

”Astăzi, 20 ianuarie, polițiștii Compartimentului Rutier Beclean și cei ai Seviciului Rutier au intervenit ca urmare a unui accident rutier, produs pe Drumul Național 17, în Șieu-Măgheruș. Din primele date, un autoturism care circula pe direcția Bistrița-Dej și care era condus de un bărbat de 57 de ani din Bistrița a intrat în coliziune cu o ambulanță, condusă de un bărbat 46 de ani din Bistrița. În urma impactului, autospeciala a ieșit în afara părții carosabile, unde a intrat în coliziune cu un cap de pod. Accidentul s-a soldat cu rănirea conducătorului auto de 46 de ani și a trei pasageri din autovehiculul condus de acesta. Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cauza și împrejurările exacte în care a avut loc evenimentul. Pentru aproximativ 40 de minute, traficul în zonă a fost restricționat și ulterior dirijat de polițiști”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

FOTO: ISU Bistrița-Năsăud

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *