FOTO: Un bărbat a murit și altul a fost grav rănit într-un accident produs într-o pădure din Bistrița Bârgăului

Un bărbat a murit și altul a fost grav rănit în urma unui accident produs într-o pădure din localitatea Bistrița Bârgăului, informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud.

Potrivit datelor comunicate de ISU, accidentul s-a petrecut într-o zonă de munte greu accesibilă, loc cunoscut sub denumirea Pietroasa. Cei doi bărbați au fost accidentați de un lemn.

La fața locului au intervenit mai multe echipaje, acestea fiind sprijinite de salvamontiști.

La locul accidentului au fost găsite două victime (bărbați). Una dintre victime prezenta hipotermie, dureri de spate și traumatism cranian cerebral și a fost transportată la spital pentru investigații medicale amănunțite. Din păcate, cea de-a doua victimă a fost găsită cu leziuni incompatibile cu viața, astfel a fost declarat decesul la fața locului”, a transmis ISU Bistrița-Năsăud.

Polițiștii efectuează cercetări în acest caz pentru a stabili toate împrejurările în care s-a produs accidentul.

ACTUALIZARE

Astăzi, 21 martie, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bârgăului au intervenit pentru efectuarea de verificări, ca urmare a producerii unui accident, pe raza comunei Bistrița Bârgăului. Din primele verificări efectuate la fața locului a reieșit faptul că, în zona forestieră Pietroasa, în locul numit „Pârâul Caldu” un bărbat de 54 de ani, din Bistrița Bârgăului și un alt bărbat de 47 de ani, din Tiha Bârgăului ar fi fost accidentați în timp ce efectuau activități de exploatare a materialului lemnos, de un buștean în cădere. În urma accidentului, din nefericire, bărbatul de 54 de ani a decedat. Celălalt bărbat a fost preluat și transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Polițiștii au întocmit dosar penal, urmând a fi stabilite cauza și împrejurările exacte în care a avut loc evenimentul. Totodată, în cauză a fost sesizat Inspectoratul Teritorial de Muncă Bistrița-Năsăud pentru efectuarea de verificări de specialitate”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *