Un bărbat care a plecat de acasă fără să îi spună soţiei unde merge s-a ales cu dosar penal. Care e motivul

Un bărbat din localitatea Bistriţa Bârgăului a plecat de acasă fără să îi spună soţiei unde merge, iar femeia, îngrijorată, a solicitat ajutorul polițiștilor. Oamenii legii l-au căutat și în cele din urmă l-au găsit, stabilind că acesta ar fi condus un autoturism fără a deține permis de conducere. Bărbatul s-a ales cu dosar penal.

La data de 17 ianuarie, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bârgăului au fost sesizați de către o femeie din Bistrița Bârgăului cu privire la faptul că soțul acesteia a plecat de la domiciliu în cursul nopții și este de negăsit. În baza sesizării, polițiștii au efectuat activități de căutare, bărbatul de 41 de ani fiind depistat pe raza localității de domiciliu. Din verificările polițiștilor a reieșit faptul că acest ar fi condus pe raza localității un autoturism, fără a deține permis de conducere, se arată în buletinul de presă al IPJ Bistrița-Năsăud.

Polițiștii Secţiei 2 Poliţie Rurală Prundu Bârgăului au întocmit dosar penal cu privire la infracțiunea de conducere a unui vehicul fără permis de conducere și continuă cercetările în acest caz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *