Un bărbat de 80 de ani a dispărut de acasă, din Jelna. Poliția și familia îl caută

Un bărbat în vârstă de 80 de ani din Jelna a dispărut de acasă. Poliția face apel la populație pentru a ajuta la găsirea bărbatului. Persoanele care pot oferi informații care să conducă la depistarea acesteia sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la 112. UPDATE: Bătrânul a fost găsit.

Astăzi, 30 septembrie, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița au fost sesizați de către o femeie, despre faptul că tatăl său, DAROȘI MIKLOȘ în vârstă de 80 de ani, din localitatea Jelna, a plecat voluntar de la domiciliu, la data de 29 septembrie a.c. și nu a mai revenit. Semnalmente: înălțime de aproximativ 1,50 m, greutate de aproximativ 50 de kilograme, păr grizonat, ochi căprui. La data plecării era îmbrăcat cu o cămașă în carouri, albastru cu crem, o bluză neagră cu o dungă albă, pantaloni din stofă, de culoare neagră și pantofi sport, verde cu roșu. Pe cap purta un chipiu de culoare neagră”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Persoanele care pot să ofere detalii despre persoana dispărută sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau cea mai apropiată unitate de poliție.

ACTUALIZARE

Bătrânul a fost găsit sâmbătă seara, în apropierea unei păduri de pe raza localității.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!