Un nou an de instrucție pentru militarii Brigăzii 81 Mecanizată ”General Grigore Bălan”

Astăzi, 15 ianuarie, la sediul Brigăzii 81 Mecanizată “General Grigore Bălan” și al unităților subordonate dislocate în garnizoanele Arad, Dej, Baia-Mare, Turda și Prundu Bârgăului au avut loc festivitățile prilejuite de deschiderea oficială a anului de instrucție 2024.

După citirea mesajelor comandaților și șefilor eșaloanelor superioare, în cuvântul său, comandantul brigăzii, colonel Cristinel-Dumitru Colibaba, a subliniat cele mai importante repere ale anului de instrucție 2023 și a prezentat liniile de efort trasate pentru noul an, 2024.

De asemenea, acesta a mulțumit tuturor militarilor pentru profesionalismul și dăruirea de care au dat dovadă în îndeplinirea cu succes a obiectivelor majore din anul 2023 și le-a urat multă putere de muncă pentru îndeplinirea obiectivelor, misiunilor și sarcinilor ce le revin în acest an.

”Rămâne ca în acest an, militarii marii unități să depună efortul necesar pentru a se autodepăși și de a atinge un nivel al instruirii mai ridicat!”, a transmis Brigada 81 Mecanizată ”General Grigore Bălan” Bistrița.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!