Un nou magazin Sinsay se deschide pe 23 mai în Bistrița

FOTO cu caracter ilustrativ

Grupul polonez de modă LPP, care deţine pe piaţa din România zeci de magazine sub cinci branduri – Reserved, Cropp, Mohito, House şi Sinsay – va deschide o nouă unitate sub marca Sinsay în municipiul Bistrița.

”Din 23 mai, Sinsay ajunge din nou la Bistrița! Noul magazin va fi situat în Winmarkt, strada Gării, numărul 17. Articole cu preț mic pentru femei, bărbați, copii și casă te așteaptă în noul magazin”, precizează reprezentanții Sinsay. 

Și reprezentanții centrului comercial Winmarkt au anunțat deschiderea magazinului Sinsay, menționând că viitorii clienți vor avea parte de surprize.

Winmarkt Bistrița te așteaptă pe 23 mai, la deschiderea magazinului Sinsay, cu o nouă sesiune de shopping răsplătită cu sute de vouchere cadou. Doar pe 23, 24 și 25 mai, cumpărăturile de 80 de lai din magazinul Sinsay îți aduc, pe loc, un voucher cadou de 35 de lei pentru alte cumpărături la magazinele din Winmarkt! Profită de ofertele speciale și de sutele de vouchere cadou. Atenția: numărul este limitat! Mai multe detalii – în centrul comercial Winmarkt Bistrița”, au transmis cei de la Winmarkt România.

Acesta va fi cel de-al doilea magazin Sinsay din municipiul Bistrița, primul fiind deschis în galeria comercială Bistrița Retail Park, la finalul anului 2020.

Grupul LPP administrează cinci mărci consacrate: Reserved, Cropp, House, Mohito si Sinsay. Acesta operează pe piața din România din 2007 și deține zeci de magazine la nivel național sub toate cele cinci mărci ale grupului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!