Un punct de lucru al Poliției Locale va fi amenajat într-un fost punct termic de pe strada Gării

Un punct de lucru al Poliției Locale va fi amenajat într-un fost punct termic de pe strada Gării, spune primarul Ioan Turc.

În locul fostelor puncte puncte termice pe care le demolăm nu facem doar parcări. Gândim și alt gen de proiecte. Am anunțat deja despre blocul pentru tineri defavorizați pe care dorim să îl construim în locul punctului termic de pe Aleea Trandafirilor pe care l-am demolat. De asemenea, la punctulu termic de pe strada Gării ne-am gândit la o soluție potrivită pentru zonă și anume amenajarea unui punct de lucru al Poliției Locale. Din toate calculele pe care le-am făcut a rezultat că nu merită ca acel punct termic să fie dărâmat. Avem acolo un punct trafo, care ne obstrucționează într-un proiect de amenajare de locuri de parcare. Relocarea punctului trafo ar costa enorm și s-ar obține doar câteva locuri de parcare. Am amenajat deja un număr de 18 locuri de parcare pe un teren cumpărat de municipalitate atunci când se dorea construirea centrului intermodal pe varianta cu pasarelă”, a explicat primarul Ioan Turc într-o emisiune difuzată pe postul local de televiziune AS-TV.

Anul trecut, Primăria Bistrița a mai deschis un punct de lucru al Poliției Locale în cartierul Subcetate.

De asemenea, anul acesta, pentru a descuraja comiterea unor fapte anti-sociale, municipalitatea a mai înființat un punct de lucru al Poliției Locale și la Viișoara, iar primarul Ioan Turc spune că vrea să amenajeze astfel de puncte și în cartierele Sărata și Sigmir.