Un scafandru – primul care a sărit în ajutorul tânărului implicat în accidentul feroviar de la Nimigea de Jos

Plt. Bindea Bogdan, scafandru în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud, a fost primul care a sărit în ajutorul tânărului implicat în accidentul feroviar de la Nimigea de Jos.

”Bogdan a ajuns printre primii la accidentul feroviar produs în județul Bistrița-Năsăud. Colegii care încadrează echipajul de descarcerare l-au găsit în mașina lovită de tren, acordând prim ajutor victimei inconștiente, cu stabilizarea începută, iar ulterior a ajutat la extragerea tânărului încarcerat. Nu a plecat de acolo decât după ce victima a fost urcată în echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD. Plt. Bindea Bogdan face parte din echipa de scafandri a ISU Bistrița – Năsăud, este pompier – salvator, cu experiență pe stingere și prim ajutor calificat. Felicitări, Bogdan!”, a transmis ISU Bistrița-Năsăud.

Reamintim că, luni, un grav accident feroviar soldat cu rănirea unui tânăr de 18 ani a avut loc în Nimigea de Jos, unde mașina condusă de tânăr a fost lovită în plin de un tren care circula pe relația Cluj Napoca – Galați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!