Un tânăr este bănuit că ar fi furat dintr-o casă din Cristeștii Ciceului aproape 15.000 de euro

Un tânăr de doar 20 de ani a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore și ar putea ajunge după gratii, acesta fiind bănuit că ar fi pătruns în locuința unei femei din Cristeștii Ciceului și ar fi furat suma de aproape 15.000 de euro.

”La data de 23 aprilie, o femeie de 42 ani, din localitatea Cristeștii Ciceului, a sesizat polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Petru Rareș cu privire la faptul că persoane necunoscute i-au sustras din locuință suma de 14.500 de euro. Polițiștii au întocmit un dosar penal cu privire la infracțiunea de furt și au demarat verificările în vederea identificării autorilor și recuperării prejudiciului. În urma cercetărilor efectuate polițiștii au identificat un tânăr de 20 de ani din Zagra, bănuit de săvârșirea infracțiunii de furtul sumei de 14.500 euro”, precizează Inspectoratul Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

Polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Petru Rareș au dispus reținerea tânărului pentru o perioadă de 24 ore, urmând a fi înaintat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Oamenii legii continuă cercetările în vederea stabilirii întregii activități infracționale și recuperării prejudiciului cauzat.