UNTOLD oferă acces gratuit la festival elevilor cu 10 la Bacalaureat

Creatorii UNTOLD sunt alături de elevii de 10 ai României într-o nouă iniţiativă „BAC DE 10”, cea mai longevivă campanie de încurajare a performanţei prin educaţie.

Performanţa elevilor de 10 va fi recompensată cu experienţe memorabile şi anul acesta, cei care obţin 10 la examenul de Bacalaureat urmând să fie recompensaţi cu un abonament General Access pentru cele patru zile de UNTOLD.

Iniţiatorii campaniei cred în puterea educaţiei. În ultimii 9 ani, organizatorii UNTOLD au oferit acces gratuit şi experienţe unice unui număr de peste 1.500 de absolvenţi de 10.

”Suntem mândri să lansăm a 10-a ediţie a campaniei Bac de 10, este cadoul nostru pentru toţi elevii de liceu care au demonstrat excelenţă şi determinare pe parcursul celor patru ani de studiu. Prin această iniţiativă, dorim să recompensăm motivaţia şi performanţa elevilor care au obţinut nota 10 la examenul de bacalaureat. În fiecare an oferim acestor tineri excepţionali oportunitatea de a experimenta universul magic al festivalului UNTOLD. Sperăm ca şi în acest an să avem alături de noi cât mai mulţi elevi de 10, pentru a sărbători împreună reuşitele lor remarcabile şi pentru a-i inspira să viseze”, a precizat EDY CHEREJI, Co-Fondator UNTOLD Universe.

Noi, la Kaufland, susţinem educaţia şi suntem alături de toţi elevii care dau examenul de Bacalaureat vara aceasta. Efortul pentru un rezultat de 10 nu e mic şi merită răsplătit, de aceea continuăm campania Bac de 10 împreună cu UNTOLD. Dar aş vrea să las un gând: important în viaţă nu sunt notele, ci să fim buni unii cu alţi şi să ne implicăm. Implicarea e cea care face diferenţa”, a precizat KATHARINA SCHEIDEREITER, Manager CSR Kaufland România.

Campania „Bac de 10” a ajuns la cea de-a 10-a ediţie şi este organizată cu sprijinul Kaufland România. Toţi elevii care obţin nota 10 la examenul de Bacalaureat primesc un abonament gratuit de patru zile la festivalul UNTOLD.

Aceştia îşi vor putea ridica brăţara de acces în festival în baza unei dovezi (foaie matricolă, diplomă de Bacalaureat etc), din zona de „Acreditări”, la Sala Sporturilor Horia Demian din Cluj-Napoca începând cu prima zi a festivalului UNTOLD.

Toţi cei care s-au înscris la examenul de bacalaureat, în sesiunea din vară, vor putea achiziţiona abonamentele la festivalul UNTOLD un preţ special, cu discount de 40 de euro până pe data de 30 iulie.

Absolvenţii care doresc să fie răsplătiţi pentru performanţa lor, în cadrul campaniei, o pot face accesând https://untold.com/info/2b01b912-79cb-44d6-8c8e-7345ad419dfc.

UNTOLD, unul dintre cele mai mari festivaluri de muzică din lume, are loc între 8 şi 11 august în Cluj-Napoca. La ediţia de anul acesta au fost confirmaţi cei mai mari artişti şi DJ ai lumii: Sam Smith, Swedish House Mafia, Lenny Kravitz, Louis Tomlinson, Burna Boy, Tom Grennan, Solomun, Carl Cox, Fisher, Martin Garrix, Zerb şi mulţi alţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!