Vasile Bar preia discursul PSD-ist, cel cu „încetați cu ura și dezbinarea” ! Șeful Camerei de Comerț (care de fapt e un ONG) a uitat când zicea că Dragnea poate deveni al 2-lea Ceaușescu!

ONG-istul Vasile Bar conduce Camera de Comerț, o entitate finanțată de firmele care plătesc o cotizație anuală (cuprinsă între 500 – 10.000 de lei). În schimbul acestor bani, companiile ar trebui să beneficieze de conexiuni cu parteneri din străinătate, prin intermediul Camerei de Comerț.
pregatire si perfectionare profesionala in afaceri, stabilirea de contacte de afaceri in tara si in strainatate. În realitate, niciun investitor NU a venit în județ prin intermediul Camerei de Comerț BN.

 

Anual, Vasile Bar organizează un bal, unde oferă diplome tuturor firmelor participante și pentru a nu fi cu supărare, fiecare participant pleacă acasă cu o diplomă.

 

Dincolo de aceste aspecte, Camera de Comerț este un ONG ce organizează târguri și produce bani din chiriile percepute comercianților. Vasile Bar are discursuri și își dă cu părerea despre mediul economic, fără a putea influența în vreun fel factorii de decizie.

La deschiderea evenimentului de pe Pietonal, Vasile Bar a vorbit de bine și a preluat discursul PSD!

„Vrem liniște și pace.. nu mai vrem scandaluri. Ne-am săturat. Ăsta e mesajul pe care vreau să-l transmiteți și să-l audă toți cei care provoacă așa ceva! „ – a transmis Vasile Bar la deschiderea unui târg de produse, pe Pietonal.

Aceste mesaje de pace și patriotism sunt folosite de propaganda PSD, care se consideră hărțuită de scandaluri prin presupuse manipulări.
Vrem ca statul să devină un partener al nostru, al agenților economici în special. Vreau lucru acesta, pentru că astăzi, statul nu este un partener loial. Spun asta, pentru că în cursul anului 2018, din privat au trecut la Stat circa 80.000 de oameni și în condițiile actuale de criză de forță de muncă este cea mai mare problemă a noastră.

Vasile Bar a ATACAT sistemul bancar! La fel fac și PSD-iștii la nivel declarativ, dar concret NU fac nimic!

ONG-istul Vasile Bar a amintit despre băncile care activează pe piața bancară, bănci care practică dobânzi de 3-4 ori mai mari decât în Uniunea Europeană! Această abordare de comunicare este folosită la nivel central , cu toate că PSD-ul conduce discreționar de 2 ani și jumătate și au posibilitatea să promulge legi și să facă o reformă în economie. În realitate, PSD-ul preferă un limbaj asemănător cu cel a lui Vasile Bar… prin care sugerează că forțele oculte provoacă dezbinare.

„Sistemul bancar , care este un dușman, între ghilimele, al mediului de afaceri, profitând de faptul că are cel mai important client – statul – și atunci, nu se îndreaptă deloc sau se îndreaptă, dar în condiții vitrege spre a acorda credite agenților economici. Declarația mea nu vreau să se interpreteze altfel decât o realitate. Asta e realitatea. Vrem și de la bănci un ajutor. Să fie mai aproape de economie. Asta deoarece nu au fost și nu sunt nici astăzi. Creditele în România sunt mai scumpe de trei ori decât în afară, cu toate că suntem de mulți ani în Uniunea Europeană, creditele în valută la noi sunt de 10 și peste 10 la sută, iar dincolo sunt de 2-3 la sută”, a transmis Vasile Bar.

Amu-s 2 ani, Vasile Bar spunea de Dragnea poate deveni Ceaușescu 2! Era nervos pe majorările salariale de la Stat!

În vara anului 2017, la o întrunire a oamenilor de afaceri, Vasile Bar s-a dat cocoș și le-a amintit celor prezenți de măsurile populiste luate de Dragnea. De menționat că Radu Molodvan era absent de la acea ntâlnire, iar prefectul Frenț a avut o atitudine mai moale…

Ce zicea Vasile Bar în 2017:

„Creșterea salariilor demarată în sectorul public ne poate duce în situația Greciei de acum 5 ani … Putem schimba guvernele în fiecare zi. Practic Guvernul Grindeanu a fost schimbat pentru că nu a promovat această lege. Și guvernul Tudose îl putem schimba mâine. Dacă domnul Dragnea vrea să fie al doilea Ceaușescu, poate să fie” – spunea Bar în 2017.

Vasile Bar se auto-erijează în vocea oamenilor de afaceri, dar conduce un ONG non-profit care se finanțează din donațiile companiilor private. La vizita în China, Vasile Bar a însoțit o delegație PSD-istă din care au mai făcut parte oameni de afaceri din județ care derulează contracte cu Statul.


Modul în care Camera de Comerț se poziționează în preajma campaniei electorale este penibil și Vasile Bar e departe de a avea un discurs de manager conectat la problemele reale ale mediului de afaceri și cu salariul plătit din cotizațiile altora, face un joc de glezne în funcție de interese, cu discursuri PSD-iste la evenimente de talcioc…

error: Content is protected !!