Vasile Laba, candidatul PSD pentru Primăria Bistrița Bârgăului

La alegerile locale din acest an, actualul primar al comunei Bistrița Bârgăului, Vasile Laba, este susținut de PSD Bistrița-Năsăud pentru o nouă candidatură la această funcție, anunță liderul județean al partidului, Emil Radu Moldovan.

Cu experiență în administrație și numeroase proiecte transformate în fapte, domnul Vasile Laba a primit validarea organizației PSD Bistrița-Bârgăului pentru o nouă candidatură la funcția de primar al comunei Bistrița Bârgăului. Acest vot de încredere nu vine doar ca un semn de recunoștință pentru realizările trecute, ci și ca o promisiune a ceea ce va aduce viitorul. Am încredere că sub conducerea dumneavoastră, domnule primar, Bistrița-Bârgaului va continua să prospere, să se dezvolte și să fie o comunitate unde fiecare cetățean se simte ascultat, valorizat și respectat. Felicitări, domnule primar Vasile Laba! Aveți parte de susținerea și tot sprijinul meu, în continuare!”, a precizat Emil Radu Moldovan.

Vasile Laba este primar al comunei Bistrița Bârgăului încă din anul 2004. Inițial, el a candidat din partea PDL, dar în prezent este primar din partea PSD. 

Alegerile locale vor avea loc pe 9 iunie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *