Vezi care e lista cu lucruri ”musai de făcut în 2018” a consilierului județean Doris Gabriela Rai

Începutul noului an vine, pentru fiecare dintre noi, cu dorințe pe care am vrea să reușim să le îndeplinim până la finele anului. Situația este similară și în cazul politicienilor sau a oamenilor care ne reprezintă, unii dintre ei alegând să împărtășească cu cei din jur dorințele pe care și le-au pus.

Spre exemplu, cu prilejul noului an, consilierul județean Doris Gabriela Rai a întocmit o listă cu obiective pe care ar vrea să le ducă la bun sfârșit în anul 2018, lista fiind postată chiar pe pagina personală de pe o rețea de socializare:

~ Musai de făcut în 2018 ~
1. Să ajut cât pot de mult. Lumea are nevoie de fapte bune, ca de aer.
2. Să continui să fac cunoscute locurile musai de vizitat și lada cu zestre a județului nostru.
3. Să demonstrez că totul este posibil. Trebuie doar muncă, răbdare și perseverență.
4. Să învăț din greșeli. A greși e omenește, atâta timp cât înveți din ele și nu le mai repeți.
5. Să-mi fac timp zilnic să-i mulțumesc lui Dumnezeu pentru grija Lui ocrotitoare și plină de bunătate.

Astfel, cu aceste gânduri a început Doris Gabriela Rai anul 2018 și speră să reușească să le îndeplinească în noul an, fie singură, fie cu ajutor din partea celor din jur.

Reamintim că încă de anul trecut, Doris Gabriela Rai lucrează la un proiect prin care propune digitalizarea turismului în județ. Mai exact își dorește ca și Bistrița-Năsăud să beneficieze de o aplicație pentru telefoanele mobile inteligente care să vină în întâmpinarea turiștilor ce vor vizita județul.

error: Content is protected !!