Vicele se vrea primar! Călin Stan candidează împotriva lui Ioan Turc, pentru funcția de primar de Bistrița!

Alianța Dreapta Unită și-a lansat astăzi o parte din candidații la alegerile locale. Pentru funcția de primar de Bistrița va candida Călin Stan, actualul viceprimar!

„Candidez pentru Primăria Municipiului Bistrița pentru că îmi doresc un oraș modern, curat, un oraș prosper, un oraș nai prietenos cu mediul în care să se dezvolte locurile de muncă și în același timp partea economică a municipiului Bistrița.

Programul meu politic o să fie lansat în perioada 9 – 12 mai.” – a spus Călin Stan.

Călin Stan va aborda 3 teme strategice: mobilitate urbană, politică verde și familie (spații locative, terenuri de sport, de joacă ) .

Parcările și traficul: teme de campanie pentru viceprimarul Călin Stan!

„Când mă refer la mobilitate urbană, mă refer la cea mai sprioasă problemă a urbei este cea legată de parcări. Din păcate indiferent de ce promisiuni s – au făcut și se vor face, este o problemă destul de spinoasă care nu se va rezolva de azi pe mâine.

Să nu creadă nici un bistrițean nicio promisiune electorală că se va rezolva ceva de azi pe mâine. În schimb poți avea o politică la nivel local, ca în momentul în care eliberezi certificare de urbanism să ai grijă la locurile de parcare.

În același timp, când construiești locuri de parcare , să te uiți la costurile unui loc de parcare, să vezi dacă este oportun sau dacă găsești altă variantă.

Această problemă se va regăsi în programul electoral care va fi lansat în prima parte a lunii mai. Orice oraș are nevoie de o centură ocolitoare : că este stânga că este dreapta, nord, sud, nu are importanță. Important e să fie centura ocolitoare a municipiului Bistrița!” – a spus Călin Stan.

A 2-a temă: energia verde!

 „Dacă ne uităm la politica Uniunii Europene până în 2050 se axează pe verde pe PNRR, la fel este verde și noi trebuie să profităm de această oportunitate să prindem trenul să ne uităm în el și să aplicăm pe cât mai multe programe pe energie verde și pe eficiență energetică.” – a spus Stan.

Călin Stan zice că are o stategie pentru familiile din Bistrița!

„Când mă refer la familie aici mă pot referi la spații locative pentru tineri, educație, sport, locuri de joacă și sănătate dar dar toate aceste teme se vor regăsi în programul pe care-l voi lansa în luna mai,” – a completat Călin stan, candidatul Alianței Dreapta Unită.

Călin Stan are 34 de ani, este membru USR și viceprimar al municipiului Bistrița!

Va demisiona sau va sta la căldurică?

Călin Stan și-a conceput o strategie pentru funcția de primar, dar momentan ocupă un loc de viceprimar. Rămâne de văzut dacă va DEMISIONA sau va încasa bani publici de salariu și în același timp va critica administrația Ioan Turc, pe care o reprezintă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *