Viceprimarul Niculae zice că din salariul de 15.000 de lei BRUT și-a plătit felicitările de 8 Martie. PSD- iștii pe care-i conduce le-au împărțit prin scările de bloc și cutiile poștale!

Viceprimarul Cristian Niculae are un salariu de 15.000 de lei BRUT și investește masiv în acțiuni de imagine. La început de primăvară, Cristi Niculae a compus o felicitare color , pe care a distribuit-o în tot orașul. Pentru felicitările de 8 Martie, Niculae zice că NU a folosit bani publici, iar investiția s-a realizat din banii de salariu.

Mesajul lui Niculae, de pe felicitări: „A venit anotimpul schimbării și cu el, 8 Martie ziua oficială a celebrării feminității. Este încă un prilej de a le arăta femeilor cât de mult înseamnă pentru noi și recunoștiința pentru rolul lor , atât în familie cât și în SOCIETATE. La Mulți Ani, dragi femei !
Vă mulțumim pentru că SUNTEȚI!
O primăvară frumoasă tuturor bistrițenilor!”

30.000 de felicitări, împărțite pe infrastructura PSD!

PSD-iștii au o rețea impresionantă de activiști care au participat la acțiunea electorală a viceprimarului, care deține și funcția de președinte PSD pe municipiu.

„Felicitările le-am plătit eu, din banii mei… NU am folosit bani publici! A fost un mesaj pe care am ales să-l transmit tuturor doamnelor iar la distribuirea acestor felicitări ma-u ajutat colegii Organizației Municipale a PSD, cărora le mulțumesc! „ – a declarat Cristina Niculae.

Scrisoarea primarului, un mod mascat de propagandă! Acțiunea e plătită din bugetul local!

Primarul Ovidiu Crețu pregătește o acțiune similară, care se finanțează din bani publici. Scrisoarea primarului se transmite în 50.000 de exemplare și conține realizările anuale ale administrației locale. Achiziția este estimată la 100.000 de lei!

Este penibi modul în care PSD-iștii se folosesc de orice mijoc pentru a pucta la capitolul imagine. În ce privește Primăria Bistrița, este evident faptul că viceprimarul Niculae forțează nota și caută metode pentru a crește în sondaje… mai ales datorită faptului că primarul Ovidiu Crețu refuză să facă un transfer de imagine către Niculae (care se crede candidatul ideal pentru alegerile din 2020).

error: Content is protected !!