VIDEO: Atipic Beauty, un show cu lacrimi și suspine despre doamne care au… ÎNFRÂNT!

Atipic Beauty a fost un eveniment cu o puternică încărcătură emoțională, organizat de Gabriela Montoiu, la Hotel Metropolis!

Obiectivul central al acestei defilări simbolice este de a transmite faptul că persoanele cu dizabilități sunt persoane normale care au aceleași calități ca noi toți, că este timpul ca și în România să le fie respectate drepturile și să fie integrate mai ușor din punct de vedere social și profesional.

a56

a57

a59

a65

a54

 

 

 

 

 

12 femei cu dizabilități au defilat purtând rochiile creatoarelor Tina Olari și Ștefania Borodi și au impresionat prin atitudine, eleganță și stil.  Modelele au venit însoțite de femei cu notorietate din Bistrița iar defilarea de final a adus lacrimi în ochii publicului, care a izbucnit în aplauze prelungite.

 

Prin acest eveniment, Gabriela Montoiu a vrut ca oamenii să vadă în modelele prezente adevărate exemple de viață, femei care luptă să demonstreze că accidentul suferit NU le împiedică să-și trăiască viața din plin. Magda Coman (modelul cu rochie roșie) este președintele Asociației Open your Heart și până acum  a organizat acest eveniment în București, Sibiu, Cluj. Atipic Beauty va fi prezentat și la Dubai, în cursul acestui an.

 

Tina Olari a adus la Bistrița rochia purtată de Miss World 2015. Pentru a putea fi admirată, creația a fost expusă pe holuri și a fost păzită de bodyguarzii de la Metropolis.

 

Din punct de vedere al marketing-ului, rochia Miss World a propulsat-o pe Tina și a adus-o în centrul atenției la nivel internațional, la 41 de ani.

 

 

 

 

 

 

 

Bărbații liberali au fost văzuți în lobby-ul Hotelului Metropolis, alături de Ioan Oltean, laolaltă urmând ca a doua zi să încropească lista pentru Consiliul Județean. O serie de personalități locale au fost prezente aseară la Metropolis la acest eveniment special, care a impresionat până la lacrimi…

 

 

error: Content is protected !!