VIDEO: Au ciordit din magazin! Vezi cum au jefuit un magazin din cartierul social Viișoara! În timp ce vânzătoarele erau la serviciu!

Doi tineri au fost surprinși în timp ce furau dintr-un magazin din Viișoara. Unul stătea de șase și celălalt acționa: au vrut să fure bani din casa de marcat în timp ce vânzătoarele se aflau în magazin.

Cei doi hoți au fost surprinși în flagrant și au fugit în timp ce una din vânzătoare se apropia. Imaginile au fost distribite pe facebook și speră ca tinerii să fie identificați.

Tâlhărie în plină seară!

„Eu am ajuns deja în rai, dar in cel al hoților, azi, 5 Iulie 2018. Mi-e rușine de țara in care am ajuns să trăiesc! Magazinul nostru este intr-o localitate componentă a orașului PSD-ist Bistrita, unde s-au construit câteva blocuri sociale pentru asistații sociali ce ocupau cândva centrul săsesc al Bistriței.Tovarășul Crețu a reușit să cheltuie din banii primăriei sume importante pentru acești minoritari și în același timp să distrugă o comunitate, să aducă frica, teama, mizeria și teroarea într-un vechi sat săsesc doar pentru a nu pierde un număr important de voturi. Nu, nu e primul hoț, până la el au fost extrem de mulți, dar acum mi-a ajuns la os, numai pot, nu mai pot! Tâlharii sunt încă liberi. Din păcate pentru alte victime!” – a postat una din vânzătoare. Postarea are zeci de distribuiri și utilizatorii speră ca tinerii să fie identificați.

 

Încă 5 BLOCURI sociale în Viișoara. Crețu investește MASIV în cartierul social care i-a asigurat voturi la greu! Până acum sunt 300 de familii și 9 blocuri construite!

Exasperați de comportamentul anti-scocial al populației din blocurile sociale, locuitorii au solicitat înființarea unui post de Poliție Locală în apropiere, care să intervină prompt în cazurile de violență…

Deocamdată Nu s-a întâmplat acest lucru și periodic sunt semnalate cazuri de furt și alte violențe în cartierul social din Viișoara.

Cartierul social din Viișoara a distrus zona din punct de vedere imobiliar și prețul terenurilor a scăzut vertiginuos. În primele 2 mandate,  Primăria Bistrița a construit 9 blocuri sociale (300 de familii) și are în plan extinderea cartierului cu încă 5 blocuri. TOTAL: 14 blocuri, 500 de familii!

 

 

Primăria Bistrița și “chestiunea țigănească!” 

Ovidiu Crețu și George Avram sunt în relații bune cu membrii comunității și controlează câteva mii de voturi pe acest segment.  Primăria Bistrița a investit aproximativ 10 milioane de euro în cartierul social din Viișoara și în ultimii 8 ani a construit 9 blocuri sociale unde locuiesc 300 de familii. În cel de-al III-lea mandat, Crețu speră să prindă finanțare pentru încă 5 blocuri de locuințe sociale în Viișoara!

Faptele anti-sociale sunt la  ordinea zilei și se impune ca autoritățile locale să ia măsuri urgente pentru a ține sub control comunitatea din Viișoara!

 

error: Content is protected !!