VIDEO: Doi adulți și doi copii, filmați în timp ce au distrus un spațiu verde și au furat flori dintr-un rondou

Doi adulți și doi copii au fost filmați de locatarii unui bloc din municipiul Bistrița în timp ce au distrus un spațiu verde și au furat flori dintr-un rondou. Imaginile au ajuns la Poliția Locală, iar persoanele în cauză au fost identificate.

În situația prezentată în înregistrare am fost sesizați de locatari cu privire la distrugerea zonei verzi și furtul florilor din spațiile special amenajate. Se pare că nu este prima dată când florile sunt smulse și spațiile verzi deteriorate, dar de data aceasta locatarii au fost vigilenți, au înregistrat fapta și ne-au semnalat incidentul. Persoanele din imagini au fost identificate de către polițiștii locali, iar ulterior depistate și conduse la sediul Poliției Locale unde s-au aplicat măsurile legale conform prevederilor HCL 153/2009 iar ca măsură administrativă complementară s-a dispus refacerea spațiului verde”, precizează Poliția Locală într-o postare pe o rețea de socializare.

Instituția solicită locuitorilor orașului ca, în cazul în care surprind situații similare sau alte fapte antisociale, să anunțe Dispeceratul Poliției Locale la unul din numerele de telefon 0263 239 376 sau 0800 0800 33 sau la numărul de Whats App 0756 122 070.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *