VIDEO: S-au adunat 15.000 de euro la evenimentul caritabil conceput de Diana Morar ! Banii au fost DONAȚI!

Liberali din tot județul au participat la licitația caritabilă organizată de Diana Morar, la Hotel Metropolis. La eveniment au fost prezenți primari, oameni de afaceri, directori, profesori și simpatizanți ai PNL.

S-au adunat peste 15.000 de euro! Banii vor fi donați Asociației Micul Prinț!

Organizațiile de femei ale PNL au pregătit coșulețe cu bunătăți specifice fiecărei zone, iar cei prezenți au cumpărat coșulețele prin licitație.

Pachetele de sărbători s-au licitat cu sume cuprinse între 1.000 și 4.000 de lei. Doi investitori imobiliari au licitat cel mai sus și au oferit 4.000 de lei pentru 1 coș cu bucate.

A fost o seară deosebită, a bucuriei cu colinde tradiționale și momente speciale!

La eveniment au colindat belciugarii din Ilva Mare, care au făcut senzație cu jocul caprei. Au mai participat grupul de colindători de la Cununa de pe Someș, iar interpreta Mădălina Oltean a impresionat audiența cu 2 colinde autentice.

Cei 15.000 de euro au fost donați comunității locale: (72.100 lei) vor fi folosiți pentru dotarea unei săli de terapie senzorială pentru cei 60 de copii cu autism din cadrul Asociației „Micul Prinț”, iar 5.000 de lei vor merge către o familie cu 10 copii.

Per ansamblu a fost o seară a bucuriei, cu colinde autentice și voie-bună. Prin acest eveniment caritabil, Diana Morar a reușit din nou să implice factorii de decizie în proiecte comunitare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!