VIDEO: Tânăr surprins de camerele de supraveghere în timp de fura bani dintr-un local din Năsăud

 

Un tânăr de 27 de ani a fost depistat de jandarmi după ce a sustras dintr-un bar situat în orașul Năsăud, banii proveniți din încasări. Acesta a fost depistat cu ajutorul imaginilor surprinse de camerele de supraveghere.

Vineri, 16 august, jandarmii au depistat un tânăr care sustrase o sumă de bani dintr-un local. Acesta se afla în interiorul localului în timp ce barmanul ieşise să servească clienţii pe terasă. În acest timp, făptuitorul s-a strecurat după tejghea de unde a sustras o sumă de bani”, arată Georgeta Cășvan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Jandarmi Bistrița-Năsăud.

Tânărul are 27 de ani şi locuieşte într-o localitate din apropierea oraşului Bistriţa. În plus, potrivit jandarmilor, acesta nu este la prima ispravă de acest gen.

”Marţi, 13 august, după ce a refuzat să achite nota de plată după o consumaţie într-o cofetărie, i-a adresat vânzătoarei cuvinte şi expresii jignitoare, după care a fugit. Vânzătoarea a apelat imediat Numărul Unic 112, iar jandarmii ajunşi la faţa locului au obţinut informaţii cu privire la semnalmentele acestuia şi l-au depistat la câteva străzi distanţă, fiind sancţionat la acel moment de către jandarmii din cadrul Grupei de Supraveghere şi Intervenţie Năsăud. Vineri seara, aceştia l-au revăzut pe terasa unui bar şi l-au întrebat dacă de această dată are cu ce să achite nota de plată. Tânărul, a ezitat puţin, iar jandarmii intuiseră deja că acesta nu avea bani. În acelaşi timp, barmanul a observat că îi lipseau banii dintr-un sertar aflat după tejghea la care, în mod normal nu avea nimeni acces”, mai arată IJJ.

https://www.facebook.com/ziardebistrita/videos/742561282829541/

La verificarea imaginilor de pe camerele de supraveghere din interiorul localului, s-a constatat că bănuiala oamenilor legii se adeverise – tânărul în cauză sustrase banii.

Pe numele acestuia, jandarmii au întocmit actele de sesizare pentru infracţiunea de furt, acestea urmând să fie transmise către Poliţia oraşului Năsăud pentru continuarea cercetărilor.

VIDEO: IJJ B-N

error: Content is protected !!