VIDEO: Vrea să fie popular: Radu Moldovan dansează alături de patronii județului, pe melodiile lui Alin Oprea de la Talisman! La chef au fost prezenți patroni, deputați, politicieni, șeful de la Poliție, Finanțe, Spital plus alte companii care au afaceri cu Statul!

La cheful organizat de Camera de Comerț s-au premiat firmele care fac parte din acest ONG și care își plătesc anual cotizația. A prezentat Paula Chirilă şi George Papagheorghe (Jorge) iar la final a cântat Alin Oprea, solistul de la Talisman. Au fost și câteva momente oferite de artiștii de la Dor Românesc: cântece populare și dansuri din diferite zone ale județului! S-a servit mâncare și băuturi fine și oamenii importanți ai județului au socializat laolaltă!

 

Cheful a fost finanțat de câteva dinn firmele care fac parte din ONG-ul condus de Vasile Bar. Toate aceste companii plătesc anual o contribuție care poate ajunge la 2.000 de lei în cazul companiilor mari. În acești bani li se oferă o inserție publicitară în catalogul firmelor și un chef anual în cadrul căruia se decernează premii.

 

„Spuma” județului prezentă la acest chef! Șefii de instituții au fost comasați în jurul lui Radu Moldovan! 

Politicienii au avut mese grupate în aceeași zonă. La chef au participat Radu Moldovan (președinte al Consiliului Județean), Daniel Suciu (deputat PSD), Ionuț Simionca (deputat P.M.P), Adrian Muthi (viceprimar ALDE), Mihai Lupșa (șeful Poliției), Cristian Parasca (șeful de la Finanțe), Gabriel Lazany (directorul Spitalului Județean), prefectul Ovidiu Frenț, subprefectul Ciprian Ceclan. Au fost prezenți afaceriști ai firmelor mari care derulează contracte cu Statul, în special companiile care construiesc drumuri, marii tăietori de lemne și principalele fabrici: Comelf, Rombat, RAAL, IPROEB. De asemenea firmele de Stat au fost nelipsite și chiar au luat diplome: Aquabis și LDP –  ambele având Consiliul Județean ca acționar majoritar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De la cheful patonilor au lipsit Leoni – cel mai mare angajator din județ (8.000 de angajați), plus o serie de alte firme care NU fac parte din ONG-ul condus de Vasile Bar.

După premierea firmelor, invitații au dansat în cerc alături de Alin Oprea solistul trupei Talisman.

 

 

 

 

 

TOP – ul firmelor este un chef privat unde se premiază firmele care fac parte din Camera de Comerț (ONG condus de Vasile Bar) și care are loc anual în luna octombrie. Teoretic, Camera de Comerț a fost creată „pentru a reprezenta, apăra și susține interesele membrilor săi și ale comunității de afaceri în raport cu autoritățile publice și cu organismele din țară și străinătate.”Practic, la nivelul județului, Camera de Comerț organizează câteva întruniri ala patronilor și mai mute târguri ce se țin la Sala Polivalentă sau în cortul de pe Pietonal unde comercianți din toată țara își expun mărfurile, iar banii de pe închirierea standurilor se constituie ca venit al ONG-ului.

error: Content is protected !!