Vineri, peste 500 de angajați ai Primăriei Bistrița vor participa la o acțiune de ecologizare; bistrițenii – invitați să se alăture

Peste 500 de angajați ai Primăriei Bistrița vor lua parte, vineri, la o acțiune de ecologizare care se va desfășura pe raza municipiului și la care sunt invitați să participe și locuitorii orașului.

Am declarat luna aprilie drept luna curățeniei în municipiul Bistrița. O importantă acțiune de ecologizare va avea loc mâine, cu participarea angajaților Primăriei Bistrița, cu începere de la ora 14:30. Am stabilit un prag de minim de două ore. Vor participa peste 500 de colegi din Primărie și încercăm, prin puterea exemplului, să statuăm modele de bună practică. Dorim o nouă stare de spirit pentru orașul nostru, care cere implicare, responsabilitate, simț civic. În acest context apreciez inițiativa tânărului bistrițean Vlad Grigoraș, care a mobilizat de două ori comunitatea pentru ecologizarea malurilor râului Bistrița. Este un model pe care trebuie să îl cultivăm, de care avem nevoie, în măsura în care ne dorim să trăim într-un oraș civilizat”, a declarat primarul Ioan Turc.

Edilul Bistriței a făcut apel și la cetățeni să participe la această acțiune.

”Îi rog pe bistrițeni să vină alături de noi. Văd această acțiune a Primăriei Bistrița în solidar cu bistrițenii”, a completat sursa citată.

Primarul afirmă că își dorește ca mâine să vadă în stradă cât mai mulți oameni care să participe la acțiunea de ecologizare ce se va desfășura pe străzile din oraș, în spațiile de joacă, în spațiile verzi.

Administrația locală va asigura suport logistic pentru desfășurarea acțiunii și va pune la dispoziția participanților mănuși, saci menajeri și măști de protecție.

Primăria Bistrița a publicat și programul de ecologizare:

error: Content is protected !!