Vineri, porţi deschise la Brigada 81 Mecanizată din Bistrița

Brigada 81 Mecanizată ”General Grigore Bălan” organizează vineri, 19 aprilie, în intervalul orar 10:00 – 15:00, Ziua Porților Deschise pe platoul Batalionului 812 Infanterie ”Bistrița”.

Potrivit reprezentanților Brigăzii, activitatea este organizată în contextul în care la data de 23 aprilie este sărbătorită Ziua Forțelor Terestre.

”Ziua de 23 aprilie se află înscrisă în calendarul ostăşesc ca zi a Forţelor Terestre Române, categorie de forţe ale armatei al cărei patron spiritual este Sfântul Mare Mucenic Gheorghe, Purtătorul de Biruinţă. Cu prilejul aniversării a 165 de ani de la înființarea cele mai numeroase categorii de forțe, Brigada 81 Mecanizată ”General Grigore Bălan” organizează, vineri, 19 aprilie, Ziua Porților Deschise pe platoul Batalionului 812 Infanterie ,,Bistrița’’ în intervalul orar 10.00-15.00”, a transmis Brigada.

În cadrul acestei activități sunt organizate standuri de prezentare a tehnicii, armamentului, aparaturii și echipamentelor din dotare.

Totodată, reprezentanții Biroului Informare- Recrutare din cadrul Centrului Militar Județean Bistrița-Năsăud vor prezenta oferta educațională pentru cei interesați să urmeze o carieră militară.

Sunt așteptați să viziteze instituția toți care doresc să afle detalii despre activitatea militarilor bistrițeni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *