Tichete de fasole, cu numele președintelui CJ: Emil Radu Moldovan. Ca să știe lumea cine dă mâncare „GRATIS”pe bani publici! VIDEO: Vezi ce zice șeful PSD de treaba asta!

ziar de bistrita radu moldovan

De Ziua Națională a României, Consiliul Județean a pregătit o serie de manifestări, pe placul președintelui PSD! În cele 2 mandate de președinte la CJ, Radu Moldovan a finanțat fasolea cu cârnați oferită “GRATIS” cetățenilor prezenți la defilare!

Accesul la porția de mâncare s-a realizat pe baza unui tichet, inscripționat cu numele președintelui CJ: Emil Radu Moldovan. Tichetele de fasole s-au eliberat pe infrastructura de partid: lideri ai pensionarilor, șefi de scară, președinți de asociații de locatari sau Sindicate.

 

Scheme comuniste! Ce zice Radu Moldovan despre tichetele pe care-i apare numele și prenumele!

VIDEO

Reporter: Aș vrea să ne spuneți dacă pe bilețele va apărea și numele d-voastră sau strict denumirea instituției!

Moldovan (ironic): – Și la trupă o să fiu regizor !

Reporter: – deci apare: Emil Radu Moldovan?

Moldovan (ironic): – va fi un banner mare și toți copiii vor purta tricouri cu Emil Radu Moldovan!

Reporter: – Nu e cazul, căci oricum sunteți ordonator de credit.

Moldovan (ironic): – nu, dar serios, toți copiii din piață vor primi tricouri cu Emi Radu Moldovan, stegulețe și băscuțe, pe modelul celor din America!

Reporter (ironic): – ca la handbal!…

Moldovan : – da, ca la handbal… acolo avem antrenor pe care-l cheamă Radu Moldovan și pe tricouri, dacă o să vă uitați pe etichetele din interior sunt scrise inițialele, dacă vă uitați!

Reporter: – Nu mai avem mult, dar…

Moldovan (ironic): – da…. da, acolo, pe interior aveți inițialele…

Pentru organizarea zilei de 1 Decembrie, autoritățile județene au alocat un buget de 110.000 de lei: 80.000 de lei pe mâncare și 20.000 de lei pe muzică! Focul de artificii costă încă 10.000 de lei!

În timp ce servesc mâncarea GRATIS, bstrițenii vor avea parte și de un spectacol folcloric susținut de Ansamblul Profesionist Dor Românesc al Centrului Județean de Cultură Bistrița-Năsăud.

Seara va avea loc un spectacol pentru copii, plătit cu 4.000 de euro din banii Consiliului Județean! Șeful PSD va aprinde luminițele de Crăciun, în Piața Petru Rareș!

Focul de artificii costă 10.000 de lei, bani alocați din bugetul județului!

Pentru ca schemele comuniste să fie complete, primarul PSD Ovidiu Crețu va aprinde luminițele în tot orașul, abia la câteva zile distanță de Radu Moldovan (care a ales să aprindă luminițele în data de 1 Decembrie, în fața instituției pe care o conduce, respectiv Consiliul Județean)….

3 comments

  1. penibili

  2. Domnu’ Bălan,ar zice unii că : ”Cine nu bea cu noi,bea împotriva noastră” !
    Poftă bună la vinul acela !

  3. Balan Marius-Horea

    Da Ciolacu da COLACU ? Da peneleuu da un deti de strocsala pt. cei care au votat IOHANNIS ca sa ne veselim si mai tare ? Dupa cele citite , FANSULA care precis vine din China si America vad ca este data cu dedicatie apropiatilor de partid. No ; fix de asta stau in casa si ma uit la televizor la marea si serioasa defilare din Capitala. Pe urma oi be un pahar de vin rosu si oi aprinde o lumanare pt. bunicul meu, cpt. de Prim Razboi mondial si in memoria tuturor eroilor romani. Cum drecu sa te inghesui pt. o caserola de fansula si in rest sa nu sti ce semnificatie adanca este in aceasta mareata zi. Sunt convins de acest aspect. LA MULTI ANI ROMANIA !

error: Content is protected !!