FOTO: Cum arată Bulevardul Republicii după lucrările de înlocuire a bordurilor și de refacere a gazonului

Primarul Bistriței, Ioan Turc, spune că Bulevardul Republicii este ”mai frumos” după ce a trecut printr-o serie de lucrări de înlocuire a bordurilor și de refacere a gazonului.

Zona verde mediană a bulevardului a fost refăcută integral! Bordurile vechi din beton au fost înlocuite cu borduri din piatră naturală și s-a realizat un sistem modern de irigare sub gazonul de foarte bună calitate! Datorită acestor lucrări, ploaia nu va mai aduce pământul pe șosea, iar aspectul este cu totul deosebit!”, a spus primarul Ioan Turc.

Planurile municipalității în ceea ce privește Bulevardul Republicii nu se încheie odată cu lucrările de înlocuire a gazonului și a bordurilor.

Vom continua, într-o etapă viitoare, după închiderea șantierelor de pe Bulevardul Decebal, cu modernizarea trotuarelor prin placare cu dale din piatră naturală”, a mai completat primarul Ioan Turc.

Primăria Bistrița a început lucrările pe Bulevardul Republicii în toamna anului trecut, momentul ales de municipalitate pentru a executa aceste lucrări fiind intens criticat la acea vreme.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!