Tudor Leon Mureșan a trecut și de etapa confruntărilor de la Vocea României, după un moment spectaculos alături de Imba

FOTO: www.protv.ro

Bistrițeanul Tudor Leon Mureșan a trecut și de etapa confruntărilor de la Vocea României și va merge mai departe în competiție, doar că nu va continua alături de Irina Rimes, ci într-o altă echipă de antrenori.

Vineri seara, pe scena de la Vocea României, bistrițeanul, care inițial a ales să facă parte din echipa Irinei Rimes, a susținut un moment alături de Imba, o altă concurentă din aceeași echipă. Cei doi au interpretat într-o manieră inedită melodia ”Kiss”, momentul lor fiind apreciat de toți antrenorii.

“Mie nu îmi place piesa aceasta, dar voi ați dus-o foarte bine și ați crescut. Cred că piesa a favorizat-o mai mult pe Imba. Leon i-a stat bine în cale colegei lui și una peste alta mi se pare că a fost un duet echilibrat care a avut de toate”, a spus Tudor Chirilă.

Din punctul meu de vedere voi ați funcționat exact așa cum ar trebui să funcționeze basul și toba într-o cântare. Chiar dacă poate piesa ar fi favorizat-o pe Imba, Leon ai știut foarte bine să te strecori pe piesa asta și să te faci văzut. Mie mi-a plăcut extraordinar! Am fost poate mai atentă la tine. Vâzând-o pe Imba cât e de stăpână, eram foarte curioasă să văd ce faci tu. Ai știut foarte bine ce ai de făcut. Vă felicit pe amândoi! A fost un duet extraordinar de bun! Mi-a plăcut mult”, a spus și Theo Rose.

La rândul său, Smiley a punctat: ”Mie mi-a plăcut piesa. Momentul a fost unul entertaining, unul mișto, adică m-am uitat ca la un spectacol! Ați stat împreună foarte bine pe piesă”.

”Piesa îi stătea foarte bine lui Leon, Imba s-a pliat cumva pe decizie. Îi mulțumesc lui Leon pentru tot. Dacă ar fi după mine, eu v-aș păstra pe amândoi, dar din păcate nu fac eu regulile și trebuie să mă pliez și eu. Trebuie să recunosc că decizia mea s-a cam plimbat de la unul la altul în timpul repetițiilor. Am zis că în live merg mai departe cu cel care o să ia ochii cel mai mult, așa că o să merg mai departe cu Imba”, a spus Irina Rimes.

VIDEO din timpul confruntărilor AICI

După aflarea deciziei, Leon Mureșan a precizat că își dorește foarte mult să continue și că visul său este ca în viitor să ajungă să stea pe unul din scaunele antrenorilor de la Vocea României, fiind dispus să muncească pentru a își îndeplini acest vis.

Cu toate că Irina Rimes a ales să meargă mai departe cu Imba, bistrițeanul Tudor Leon Mureșan nu a părăsit competiția Vocea României, el fiind salvat de Theo Rose și Horia Brenciu. Astfel, el va evolua în continuare în echipa celor doi antrenori.

Vă mulțumesc! Sunt foarte fericit! Mulțumesc că ați văzut ceva în mine”, a adăugat Leon Mureșan.

Tudor Leon Mureșan are 26 de ani, este absolvent al Academiei de Muzică București, Secția Canto clasic, și de câțiva ani locuiește în București. Concurentul spune că a luat decizia de a participa la ”Vocea României” pentru că iubește muzica și își dorește o carieră în acest domeniu.

Prestația tânărului din timpul audițiilor de la Vocea României este disponibilă mai jos:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!