Un tânăr din Bistrița a întors toate scaunele la Vocea României. ”Iubesc vocea ta. Mi se pare fantastică”, i-a spus Smiley

Un tânăr din Bistrița a reușit să întoarcă toate cele patru scaune de la Vocea României, toți antrenorii dorindu-și să lucreze cu el.

Tudor Leon Mureșan are 26 de ani, a absolvit Conservatorul și de câțiva ani locuiește în București, alegând Capitala în special pentru studii. Concurentul spune că a luat decizia de a participa la ”Vocea României” pentru că iubește muzica și își dorește o carieră în acest domeniu.

Iubesc muzica și nu mă refer doar la voce, ci și compoziție îmi place să studiez, producție, tot ce pot”, a spus Tudor Leon Mureșan, care este fiul artistei Onița Mureșan.

Tânărul, care este basist într-o trupă de coveruri, a interpretat melodia ”Sugar” (AICI VIDEO) și a reușit să întoarcă toate scaunele de la Vocea României.

Prima care a apăsat butonul a fost Irina Rimes, apoi au urmat și ceilalți antrenori.

Leon, ai fost minunat! Dacă aș fi asemănător colegilor mei, m-aș folosi de faptul că sunt înrudit într-un fel cu Bistrița, dar nu mă voi folosi de chestia asta în seara asta. Am argumente foarte multe în ceea ce te privește. Ne putem ocupa de foarte multe lucruri pe lângă voce, pentru că e clar că stăpânești foarte bine tot ce livrezi și am o grămadă de piese în cap. Te-aș ruga cumva să mă iei și pe mine în considerare. Simt cumva că nu aș fi în opțiunile tale. Mulțumim că ai cântat așa în seara asta!”, a spus Tudor Chirilă.

Ai un range (n.r. – întindere vocală) fantastic! Iubesc vocea ta! Mi se pare fantastică. Știu ce trebuie să fac cu ea. Cred că suntem foarte potriviți noi doi”, a spus Smiley.

”Îmi place foarte mult de tine și mi-aș dori să vii în echipa mea. Mie mi-ar plăcea să lucrez cu tine, să facem ceva împreună, fie o piesă, un proiect, orice. Mi-aș dori să vii în echipa mea, dar vreau să știi că-mi place atât de mult că aș face și în afara concursului ceva cu tine”, i-a spus Irina Rimes.

A sunat de parcă ai cântat în studio, perfect, nuanțat, balansat. Te-ai jucat maxim. Ai simțit absolut tot. Indiferent de echipa în care ai să mergi, deși mi-ar plăcea să dărâmi orice așteptare și să vii în echipa noastră, tu o să rupi. O să vină timpul tău și tu o să rupi în România. O să vezi. Asta ți-e energia, asta meriți și asta o să atragi. Bravo ție! Ești ceva puternic”, a spus Theo Rose.

Vă respect foarte mult pe toți și vreau să învăț. Îmi place muzica tare mult. Aș vrea să învăț de la toți. E foarte dificil. Dacă s-ar putea, v-aș alege pe toți”, a spus tânărul.

În cele din urmă, Tudor Leon Mureșan a ales să meargă în echipa Irinei Rimes.

FOTO: Pro TV

One comment

 1. Buna ziua,

  Numele meu este Ruben Vieira, cumpărător media la ONRUNADS.

  Suntem interesați să plasăm un banner pe site-ul dvs. și am dori să știm dacă sunteți interesat să primiți propunerea noastră?

  Așteptăm răspunsul dvs.

  Cu stimă,
  Ruben

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *