A apărut primul OUTLET de gresie-faianță din Bistrița! Prețuri ENERVANT de mici, la jumătate față de concurență! DETALII!

Un tânăr din Bistrița a venit cu o ideea interesantă și a deschis primul OUTLET de gresie-faianță. Piața de profil este în dezvoltare, iar afaceristul este convins că bussines-ul său va fi unul de referință pe plan local.

Au spart piața: BLOCURILE de fițe din Bistrița, placate cu gresie de Italia de la OUTLETUL din Viișoara!

 

Domeniul construcțiilor este în plină expansiune și dezvoltatorii imobiliari se adaptează clienților exigenți care au pretenții ridicate. Tocmai de aceea,  majoritatea blocurilor de fițe din Bistrița sunt placate cu plăci ceramice aduse din Italia, prin intermediul OUTLET-ului de la Viișoara.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Investitorul ne-a dezvăluit că are clienți pretențioși care cunosc calitatea produselor de-afară și treptat, lumea învață să aprecieze lucrurile durabile.

 

„Din punct de vedere al prețurilor, față de toate depozitele din Bistrița suntem la jumătate sau chiar mai jos. Marfa este adusă direct din Italia și este de calitate extra. Avem plăci ceramice colorată în masă, NU numai vopsite la suprafață…. să știți că ăsta e un detaliu care conteză, pentru că în timp se vede diferența. Noi vrem să oferim altceva, produse superioare și avem ultimele tendințe de pe piața de gresie-faianță. Bineînțeles, putem aduce la comandă absolut orice tip de marmură sau piatră ornamentală și credeți-mă, deja avem o bază de clienți pretențioși cu care colaborăm.” – a declarat Ludor Marcus, administratorul afacerii.

 

Unde se află OUTLETUL de gresie – faianță!

 

Show-room-ul este amplasat la șosea, pe Calea Clujului, la câțiva kilometri de Bistrița (Viișoara nr. 104, în vecinătatea service-ului auto PIP Automobile).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

În funcție de produs, prețurile sunt cuprinse între 45 și 120 de lei pe metru pătrat, iar managerul firmei garantează că în țară NU există produs similar la preț mai bun! Firma oferă transport la domiciliu și consultanță pentru cei mai exigenți clienți.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gresia cu nuanțe de LEMN e ultima fiță în domeniu!

Foarte la modă este gresia care imită structura lemnului, formată din mai multe plăci cu nuanțe diferite. În urma unui montaj potrivit se creează ideea unei suprafețe din lemn, dar cu duritatea și rezistența specifică plăcilor ceramice. La OUTLETUL de gresie se găsesc și nuanțe de crem dar și culori vii, aprinse, pentru cei care vor să iasă din tipare. Plăcile ceramice de import vin cu certificat de calitate și garanție.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Marmură de ITALIA și plăci ceramice în tendinețele modei !

Produsele sunt expuse la showroom-ul din Viișoara, iar compania oferă consultanță și transport la domiciliu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

În funcție de preferințe, clienții pot opta pentru plăci de mozaic, de mici dimenisuni sau pentru plăci de dimensiuni mari, porțelanate, mate sau șlefuite.  Plăcile ceramice pot fi folosite la pavat curți, la socluri sau la trepte interioare și exterioare, la placat saloane, holuri și băi. Afacerea este în plină dezvoltare și livrările au loc în tot județul.

 

 

pagina de facebook OUTLET gresie-faianță

http://gresieitalia.ro/

3 comments

  1. Ești invidioasa „Voleta”fa și tu ceva sa te cunoască lumea în oraș!!!

  2. Buna ziua, referitor la reclama care ati facut-o pentru outletul din Viisoara va intreb daca ati facut un studiu de piata inainte de a scrie ca este primul outlet din Bistrita? Banuiesc ca ati facut o reclama bine platita nu un articol interesant, pentru ca un OUTLET de gresie si faianta este in Bistrita de doi ani. ( pentru informarea dumneavoastra).

  3. Balan Marius - contribuabil

    Poate ai vrut sa spui COTLET ! Asta ma intereseaza ca de bine de rau pot sa mananc 100 odata ca tot nu ma ingras. Atentie la COTLET !

error: Content is protected !!